Auping


Auping is zo bekend dat het iedere liefhebber van een goede nachtrust de naam wel kent. Hoewel de naam Duits aandoet, is Auping toch echt een Nederlandse fabrikant die al meer dan 100 jaar hoogwaardige producten produceert.

Auping maakt de bekende dwarsgespannen spiraalbodems welke zowel in vlakke tot volledig elektrisch verstelbare varianten leverbaar zijn. Bij de elektrisch verstelbare bodems wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit motoren. 

Auping matrassen

Daarnaast is er een uitgebreide collectie AVS matrassen, welke uitstekend met de spiralen te combineren zijn tot een perfect slaapsysteem. Voordeel is dat de matrassen zo opgebouwd zijn dat deze niet gekeerd hoeven te worden: de matrassen worden vastgeklikt op de spiraalbodem wat schuiven voorkomt. Dit slaapsysteem staat mede bekend om zijn uitstekende ventilatie.

Het design van Auping is al jaren zeer strak. De nieuwste collectie biedt de mogelijkheid om eindeloos te variƫren met kleuren, poten, achterwanden en accessoires. Auping biedt tevens een uitgebreide collectie boxsprings: van klassieke ontwerpen tot modern design. Auping maakt gebruik van wetenschappelijk onderbouwde slaapkennis en de meest innovatieve en comfortabele materialen. Op die manier geniet u van een optimale nachtrust.

Alle Auping producten worden door Auping gecertificeerde monteurs afgeleverd en gemonteerd.

Zie voor meer info de website van Auping, of loop geheel vrijblijvend onze winkel binnen om te kijken, liggen en genieten!