Tempur

TEMPUR is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. TEMPUR matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer TEMPUR niet beslapen wordt komt het materiaal altijd weer terug in haar originele vorm.


Unieke Formule

Het TEMPUR materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van ons bedrijf gemaakt en gebruikt in onze producten. De exacte formule is slechts bij een handvol mensen bekend.

Drukverdeling

De TEMPUR matrassen vormen zich, onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht, naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.

Bed & Stijl slaapadviseurs is dé Tempur dealer van Amsterdam!

 
 
 
 
 
 

Prestige bedombouw + hoofdbord t.w.v. € 1.298,-*

Bij aankoop van 2 TEMPUR matrassen en 2 elektrisch verstelbare bedbodems krijgt u de bedombouw met hoofdbord uit de Prestige Bedcollectie cadeau!

U kunt zelf uw eigen Prestige Bed samenstellen waarbij u de keuze heeft uit:

  • 3 kleuren stof, namelijk: antracite, taupe en smoke
  • 2 kleuren lederlook, namelijk: antracite en taupe
  • 4 soorten pootjes

Actievoorwaarden:

  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Indien u kiest voor een vlakke bedbodem betaalt u een meerprijs van € 250,- voor de bedombouw en het  hoofdbord.
  • Het Prestige Bed is uitsluitend verkrijgbaar in de breedtematen 160 en 180 cm en de lengtematen  200 en 210 cm. Het is helaas niet mogelijk andere maten te bestellen

Vragen?
Bel gerust naar 020 - 676 85 02 of kom geheel vrijblijvend langs in onze winkel!